Tel. 0316-523142

Ariens ST 622 Onkruidborstel pro 370

€ 1.152,89 Excl. BTW

Details

Sinds eind 2015 mag glyfosaat niet langer aan particulieren verkocht worden. Glyfosaat is een bestanddeel van RoundUp, dat ook aan particulieren wordt verkocht als onkruidbestrijder. De Tweede Kamer stemde 4 maart jl. in met een motie van Esther Ouwehand en Gerard Schouw, die de verkoop van glyfosaat aan particulieren verbiedt.

Wilt u milieu vriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine ST622-Pro370 de juiste machine voor u. Geen gebruik van chemicaliën en meteen resultaat.

Het lage eigengewicht van slechts 40kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. Dankzijde nieuwe borstelkop, met 6
borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.

Standaard is de nieuwe ST622-Pro370 o.a. uitgevoerd met:
Borstelhouder met 6 losse segmenten en snelwisselsysteem
Trillingsdempers in de borstelaandrijving verhogen het bedieningscomfort
Tevens verlagen zij de trillingen in de gehele machine
Borstelkoppeling, als u de duwboom loslaat stopt de borstel maar niet de motor, u hoeft dus niet steeds de machine opnieuw te starten/
De reductiekit verlaagt het borsteltoerental wat het wegslaan van steentjes en dergelijke vermindert. Tevens reduceert het de trillingen.
Zijdelings verstelbare borstelkop
Spatlap onder de machine
190cc Briggs & Stratton viertaktmotor
Extra grote wielen

Kom gerust langs voor meer informatie

 

incl pro 370 borstelkit

Aanvullende Informatie

Artikelnummer st622-pro370
Maaibreedte 37 cm
Chassis Staal
Vermogen B&S 625 serie 6 PK - 4,4 kW
Gewicht (kg) 38 kg