Kies je categorie
Menu
Tron
TRON Cleaning Machines is een leidend bedrijf, professional op het gebied van reinigingsmachines, met meer dan dertig jaar ervaring bevestigt de producten kwaliteit en garanderen het voortdurend zoeken naar nieuwe oplossingen die het juiste antwoord voor de specifieke vraag van de markt zijn. De gemotiveerde ervaring in deze jaren, die ons in staat hebben gesteld om een brede reeks van producten te realiseren en toe te passen. 100% voor de schoonmaak problemen in elk soort ruimte, kleine of grote bedrijven.

"Tron Nederland" heeft zich gespecialiseerd in de sector Floor Care Equipment, het importeren van gemotoriseerde stofzuigers, veeg-/zuigmachines en schrob-/zuigmachines voor professionele gebruikers. Met bijna 50 jaar ervaring, heeft het de nationale markt veroverd, die vandaag de dag steeds meer vergt van een leverancier. Hoge kwaliteit, onbetwistbare prestaties en de dienstverlening maakt Tron Nederland een partner, voor het oplossen van alle schoonmaak probleem op elk niveau. Staat voor het creëren van toegevoegde waarde voor de eindgebruikers, zowel in termen van economische voordelen en kwaliteit. Door onderzoek en studie van de marktontwikkeling, is Tron Nederland in staat om machines te leveren die veilig te gebruiken zijn, vergezeld van een compleet assortiment van standaard accessoires om een volledig antwoord op alle eisen van de gebruiker te verstrekken, voor specifieke reinigings klussen voor iedere toepassing, met respect voor het milieu.

Wij zijn al decennia lang de trotse importeur van Tron reinigingsmachines uit Italië welke zich keer op keer bewijzen in presatie, kwaliteit en prijs. Vraag naar de mogelijkheden!