Over ons

  • - Specialist in reinigingstechniek
  • - Service & betrouwbaarheid
  • - Grote voorraad
  • - Dag- en nacht bezorgd

Calculator

Calculator Vermeulen Reinigingstechniek 2023

Met onze calculator berekent u gemakkelijk waardes die in de wereld van de reinigingstechniek voorkomen. U hoeft hiervoor enkel de witte velden in te vullen met waardes die algemeen bekend zijn. Bij vragen, opmerkingen of aanvullingen vragen wij u contact op te nemen via info@vermeulenzevenaar.nl.

Download Calculator Vermeulen Reinigingstechniek 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidige inhoud van onze calculator

Onderstaande formules zijn momenteel opgenomen in onze calculator:

Verwarmingsvermogen berekenen

Het berekenen van het benodigde verwarmingsvermogen kan handig zijn wanneer u een bepaalde stijging in watertemperatuur wilt realiseren. Deze formule kunt u perfect toepassen wanneer u op zoek bent naar een HDE toestel

Vermogen van de pomp berekenen

U bent in bezit van een hogedrukpomp of heeft er een geselecteerd om aan te schaffen. Dankzij deze formule bent u in staat de juiste elektromotor erbij te zoeken, omdat de uitkomst wordt weergegeven in kilowatts.

Drukverlies in hogedrukslang per meter

Wanneer u gebruik maakt van een lange hogedrukslang zult u een bepaalde werkdruk verliezen, dit verschilt per diameter. Met deze formule bent u in staat om te berekenen hoeveel druk u verliest over een bepaalde lengte slang.

Aanvraag formule

Bent u op zoek naar een bepaalde formule die momenteel niet in onze calculator te vinden is? Laat dit dan aan ons weten. We proberen de calculator zo actueel mogelijk te houden en te laten voorzien in behoeftes die er in het werkveld zijn.