Over ons

  • - Specialist in reinigingstechniek
  • - Service & betrouwbaarheid
  • - Grote voorraad
  • - Dag- en nacht bezorgd

MP

logo MP
MP-machines voor al uw veeg oplossingen.
 
Vermeulen Reinigingstechniek B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van innovatieve en robuuste veeg-/zuigmachines voor stedelijke, industriële en commerciële doeleinden. De veeg-/zuigmachines van MP leveren topprestaties en zijn zeer eenvoudig te bedienen.
 
"MP Nederland" is ontstaan uit een samenwerking met MP-HT s.r.l. uit Venetië. Het Italiaanse bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van industriële veeg-/zuigmachines. Gekoppeld aan de marktkennis van Vermeulen Reinigingstechniek vormt dit de basis voor een succesvolle samenwerking.
 
Het uitgebreide assortiment veeg-/zuigmachines biedt voor iedere ondergrond een schone oplossing. De MP veeg-/ zuigmachines zijn degelijk en effectief in schoonmaakwerk. In de sectoren industrie, agrarisch en logistiek hebben de veeg-/zuigmachines zich al ruimschoots bewezen in betrouwbaarheid en prestaties. De unieke filtersystemen zorgen voor een stofvrije omgeving, zelfs bij extreme situaties. Onze medewerkers kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Neem voor vragen of advies vrijblijvend contact met ons op.
 
U kunt via deze link onze MP achterloop veegmachines vinden , en via deze link de opzit veegmachines.